Det var när jag åkte hem från jobbet som jag bevittnade en man stå precis vid vägkanten och kasta loss, eller som man säger på ren svenska ; pissa. Min första tanke flöt bara förbi, men den andra fastnade direkt. Hur skulle man reagera om Britta 56 satte sig på huk framför sin bil med skäggbiffen(Alex Schulmans favoritord på det kvinnliga könsorganet) i vädret och gjorde det som alla gör. Kissar. Jag menar, face it, det är faktiskt skillnad på pojkar och flickor, killar och tjejer, män och kvinnor. Vissa står, vissa sitter.Nu har det tydligen kommit någon produkt som kan göra att kvinnor också  ska kunna stå upp och kissa. Suck! Vem kommer på något sånt?

Jag funderar på att testa bilisterna och själv efter jobbet parkera mopeden på bästa synliga plats, som direkt efter en rondell vid Arlanda där det nästan borde finnas kölappssystem, och lätta på trycket. Eller det kanske bara är äckligt?

Om man så skulle bunta ihop alla kärlekslåtar till en enda bamsestor låt så skulle det i alla fall inte räcka till för att beskriva hur jag känner för dig

image7

Inte ens ett blogginlägg tillägnat dig kan beskriva min kärlek..
Jag lovar att försöka få dig att förstå hur mycket du betyder för mig, om det så ska ta forever.
Bläddrade igenom morgontidningen vid sextiden i morse innan jag skulle fara iväg till jobbet. Hann ögna igenom en artikel som handlade om en kille som de senaste två åren gissat på rätt vinnare av Nobelpriset i litteratur. Min första tanke var ungefär : jaha, hur svårt kan det vara? Min andra tanke var: Och vem bryr sig? För vem bryr sig om någon som gissat rätt, två år i rad? Skillnad hade väl varit om det var hundraårsjubileum av gissandet. Dock så tog ståhejet slut idag då det inte var en farbror från Sydamerika som vann, utan en moppsig tant i från England.

: "- Jag har vunnit alla europeiska priser, varenda jäkla ett! sade författarinnan när hon fick veta att hon fått priset. " (http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=703163)

Den 15 oktober är det sista anmälningsdag för alla pluggsugna jäklar. Jag kan inte riktigt räkna mig till den högen än. Men jag ska nog söka och se om jag kommer in på det jag är lite sugen på eller om det blir sophämtningsvetenskap 180p....