Dagens citat:

Två brunetter står på Arlanda flygplats och väntar på mormodern(Ni har säkert redan listat ut att det är jag och min mamma så... )

Mamman: Eeuwh, usch va det luktar äckligt här. Typ bajs!
Mickis(täppt i näsan) luktar: Nej, men typ kanelbullar..
Brukar inte precis känna så mycket dofter när man är förkyld så för mig var det tipptopp att känna bulldoft i stället för bajsdoft :)


 
Dagens dilemma 1
Det är när man ställer sig på vågen som man inser, eller i alla fall börjar fundera på om att vara trevlig är bra. På jobbet är det inprintat i hjärnan (inte på alla tyvärr) att man ska vara trevlig och socialt fungerande(inte alls på alla). Och det lönar sig kan man ju säga. För två veckor sedan fick man en låda med kinuskus(?)bakelser, som inte alls var särskilt goda. Förra veckan var det en låda biskvier, dem fungerade däremot tipp topp, och idag en prinsesstårta. Varför? Jo för att den där Delicato-Jocke eller vad han nu kallar sig tycker att jag är en väldans trevlig liten tant på lagret så klart. Eller.. för att bäst-före(du-dör-efter?)datumet gått ut.... Jag tycker att alternativ uno låter bäst i mina öron. Men! Jag bör nog tänka mig för lite... eftersom jag inte kan säga nej till sådana mumsiga saker med sockerhalt över en miljard mer än dagsbehovet och eftersom jag inte alls är blyg och först på tårtan med kniven i högsta hugg. Det kan lätt bli för mycket. I alla fall på mitt jobb. Så vad ska jag ta mig till? Det finns så mycket gott på lagret och inte alls mycket hjärna i min hårdisk. People, I need som f*cking help!

Dagens dilemma 2
Mamma, pappa, plastpappa/mamma, halvsyster,plastsyrra,tegelstensbror,låtsaskompis,marmormormor?

Det finns väldigt många namn på nästintill samma saker... Helt okej, på ett sätt. Men, faktiskt så är det inte det jag tänkte ta upp. Tänkte berätta om när en pappa och hans dotter satt vid köksbordet och pratade, och mamman, som inte är tillsammans med pappan, kom in och satte sig på pallen som alltid är fullproppad med reklam och dagstidningar. Helt inställd på att pappan bytt namn till Dr Phil och dottern lika gärna kunde vara Mia Törnblom,fullproppade med förslag på ett förbättrat liv och en existerande självkänsla. Men vad jag vet så stämmer det inte att de var någon pepparbrud eller gullgubbe. Men det förstod inte mamman och började berätta om ditten och datten som är svårt att sätta i perspektiv, med tanke på att man inser att det är hennes exsnubbe hon diskuterar sin nya med..
Ska man eller ska man inte prata om sånt?

(Vart jag för privat, angående; mamman, pappan och dottern? För mig spelar det ingen roll... men mamman och Dr Ph.. pappan, kanske lever bäst, ovetande...) Ta inte allt så super allvarligt nu ;)

Idag ser jag på: SO YOU THINK YOU CAN DANCE, IDOL,HOUSE ( BRA TEVEKVÄLL!)
och somnar efter att ha skådat fullmånen ett bra tag.
Tjillevipp!

Jag har verkligen inget emot hösten, tvärtom! Den är underbar.. Allt det här mysiga med mysig musik,te/kaffemys med vänner,filmkvällar,regnrusk man kan titta på genom fönstret.  Hösten är mysig!

Men ändå... Sommaren, så jävla svårslagen den är. Tänk dig, sommarmorgnar då du inte behöver gå upp tidigt för jobb eller skola och bara kan äta frukost ute, i solen, för att sedan ta en sväng till nån pöl och steka och bada lite, för det är antagligen inte för kallt eftersom det är så jäkla varmt i luften att ett isbad till och med skulle sitta fint. Senare dras det ihop ett större gäng för att grilla lite och festa, det är ju ändå en tisdag på sommaren då alla faktiskt var lediga. Det blir inte mörkt förrens så sent/tidigt att alla redan är hemma, efter nattbad, flintasteksgrillning, underbara nya minnen och en stor härlig hög med nya vänner! Sommaren är grym! Det är bara att börja längta efter nästa, och försöka sig på med att "Sommaren 2008 kommer bli den bästa!"

Men nu är det i alla fall höst, sextonde september och det är helt okej för min del.

Summering av helgen då ; mys,handboll,mys,kortspel,äppelpaj,mys! <3

Adore you - Lil'Rain   <3