Helblå himmel och ett glas vin, man tackar, man tackar.


Hoppas alla får en superfin midsommar och glöm inte sju sorters blommor under kudden ikväll darlings!
Snacka om att vara sugen på kontakt med omvärlden när inte mobilen är att lita på. Bloggat flera gånger sen jag kom hit till Gotland. Har shoppat en hel del i dag också, men nu får det vara nog. Enough is enough!

Har tänkt på en grej, undrar hur många gotlänningar som gillar Keno. På riktigt alltså. Frågan kanske egentligen borde vara vem gillar Keno egentligen? Aja, nog för idag, avslutar med en bild på en vän som jag saknar så in i bomben!


Jag tänker inte beklaga mig över en grymt jobbig förlust, det enda jag tänker säga är att det faktiskt är riktigt pinsamt. Om det endå hade varit en bra match och vi hade kunnat släppa EM med huvudet högt, men nej, det fixar inte våra grabbar. Synd, för jag hade annars gärna tagit emot dem på Arlanda med öppna armar. Men nej.

Så för att trösta oss så kollade vi på Top Gun som gick på 4+, skönt att ha sett den, även om vi inte såg hela. Överlag så var det en mysig kväll, med chips+dip, godis, läsk,öl, brasa och tända ljus och en härlig väggtv :)

Och en sista sak bara, har nån sett filmen "Se upp för dårarna"? Om inte så gör det, alla var väl inte skådespelare av världsklass men assmysig film. Faktiskt.

I will not put sunshine up your ass