Efter middagen letade vi febrilt efter grymma låtar med gitarr eller saxofon.. men jag råkade snubbla över den här underbart fina låten,vilka minnen den för med sig. Och sedan fortsatte det.. Överst har ni snubbellåten och sedan den andra pärlan. Njut ni nu, för det gör vi. Sa till kollegorna tidigare idag att jag drar hem och tar ett glas vin(då jobbet inte gick precis som jag ville..faktiskt inte alls) så här har ni beviset... fast som om någon skulle ha tvivlat...

Eric Clapton – Wonderful Tonight

Eric Clapton – Tears In Heaven

Hej hallå vännerna mina. Lever ni? Här är man trött. Som en babian eller nåt. Men det hör väl inte riktigt hit. Att jag skulle vara en babian menar jag. Men det trötta,oj oj oj. Alltså jag menar, jag somnade på soffan. Och nej, det är inget som man kan räkna som en bragd eller något annorlunda för vanliga människor. Men jag brukar aldrig lägga mig att vila/sova efter jobbet. Vaknade i alla fall vid halv 7 av att M lagar mat. Sicken tur tänkte jag och kastade mig i duschen och på datorn. Vilken tur att jag har en sådan fin man. Det var det hele.

Samos 2010

God afton. På plats på nya favoritplatsen. Igen. I köket om ni inte hängde med i svängarna.. Men snart dags att bege sig mot far och lite middag. Ville mest bara in och säga hej, har ni haft en bra dag? Min har varit lite upp och ned, jobbet är krävande. Och alldeles alldeles underbart. Typ.

Nu sitter vi här och gnäller över våra jobb i ett par minuter innan jag far i väg till pappa på middag och M iväg till spåret. Hann med att posa lite i Youcamen. Leende med eller utan tänder är frågan? Ler sällan med tänderna men får alltid skäll då..i alla fall, det hör inte så mycket hit. Ville mest visa att jag också har en Webcam. Ja, har inte alla det säger ni då. Då säger jag, jo kanske, men alla vet inte alltid vart bilderna har hamnat när man har fotat.. Ha!