Struntade i omeletten och käkade lite sill och potatis i stället. Faktiskt grymt gott. For iväg in till stan för att haffa en klipptid, gick inget bra. Men skulle dessutom köpa mig en liten korg till köket. Och dra mig baklänges så hittade jag en bättre än den jag spanat in i en tidning. Och för ynka 39:- på Household blev den min. Snart dags att dra iväg för lite bad med nära och kära. Blir galen av att inte ha någon att prata med. Idag fick jag dock prata med benhinneexperten. Fast vi pratade inte bara, han tog typ 10 nålar och svängde in 5 cm i mitt ben. Tack! Superskönt. Nej men faktiskt så var det en fruktansvärd smärta,men efter han tagit ut dem så kändes det ingening. Ingenting där han 20 minuter tidigare tagit ett fast grepp och tryckt så mina tårara nästan sprutade. Så håll tummarna med mig att några av dessa behandlingar fixar mig.

Solar på balkongen, funderar på att klippa mig. Tänker på att semestrar bara skenar iväg. Inser att min är halvvägs. Halvvägs genom min första vecka! Woho! Sen att jag kommer att jobba fyra veckor för att sen få semester igen... who cares.

Snart dags för lite omelett till lunch. Sen stan för klippning(?) och besök hos benhinnespecialist. Wish me luck!

Sallad vid ån innan bion (Something Borrowed), sen ett glas vin lite längre ned down the river gjorde min tisdag till en fempoängare. Thanks Mon! Big love!