Har inte så mycket ork för att knappa på tangenterna. Knappat nog idag på jobbet. Så ni får en samling bilder från helgen som varit. Hoppas det duger.

En vacker söndag spenderade vi i Uppsala. I en biosalong. Såg smurfarna som var riktigt bra.

Med den här killen. Som stod så himla fint och blickade ut över ån. Man är verkligen snabb med att få upp kameran..

Jag levde i pannband(hej äckelhår) och grå-myströja från lördag förmiddag till söndagkväll. Typ.

En sväng till Uppsala igen på söndagen. Men med annan destination. Föll pladask för den här serien. Får se vad karln hemma tycker.

Måndag. Och här går jag varje dag. Nästan varje dag i alla fall.

Hem till la familia på lite hederlig måndagsmiddag.

Och sen vidare förbi den här damen, och damens syster på en kaffe och titt på fina hunden.

Det var det hele.

God morgon! Ledsen för att jag inte höll det jag lovade igår. Nämligen ett inlägg på kvällen om helgen. Men, det blev inte så för i stället så blev det mysmiddag och film med min fina M som tro det eller ej inte hängde med nya familjemedlemen igår. Så det var bara att tacka och ta emot. Snart time for work och jag känner mig,hör och häpna, riktigt pigg. Däremot minns jag att det sista jag drömmer innan jag vaknar är jobbrelaterat vilket jag gärna hade sluppit. But still. I'm ready for you monday.

Gomorron. Sveper sista kaffeslurpen och ska snart bege mig ivägg till U-town för en shoppingsväng med min trogne följeslagare Bus. Ska försöka avverka IKEA,ÖB,skoaffärer och lite annat skojs. Hörs ikväll för en helgssummering. Hoppas ni har en härlig söndag!

Nu är det dags för alla höstlåtar igen.. Jag har ett par som bara skriker höst och som får det att kännas lite extra i magen.. på det bra sättet.

Enjoy!

Eminem – Love The Way You Lie

Lady Gaga – Poker Face

The Script – The Man Who Can't Be Moved