Hej. Jag lever, dock inte på bloggen så mycket nu för jag sitter bara och svär över att jag inte får lägga in bilder. Förstår inte,verkar inte vara någon annan som har det problemet, only me. Och sitter jag, som nu, vid Mickes dator så hänger sig skiten, eller så vägrar Frasse conecta. Även fast jag inte lever så mycket här, så lever jag högt och härligt i övrigt. Vi hörs hörrni, dags att fixa med fiket. Peace
God kväll snyggingar! Hoppas ni har haft en skön söndag. Min har varit alldeles underbar, och egentligen helt utan superklar anledning. Har förstås gjort det jag vill, men inget särskilt. Lagat mat, promenerat, läst och tvättat fönster. Låter kanske inte som en supersöndag, men känslan har varit underbar. Tänkte i alla fall bjuda på lite midsommar bilder från Frasse som jag faktiskt lovat, och tänkte hålla. Enjoy!
 
 
Får be om ursäkt. Då blogg.se valt att inte fungera just nu, så får ni bilder vid ett annat tillfälle. Vad bra va, jag som bara tillägnat ett helt inlägg endast bilder från Midsommar. Oh well.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ojdå! Här har man inte varit allt för flitig.. har varit en fullspäckad vecka med födelsedagsfirande och midsommar. Nu är det dags att bege sig på ännu ett kalas. Hos Anna denna gången, hoppas ni får en trevlig lördag! Fler bilder från midsommar och resten av veckan som snabbt sprungit förbi får ni (kanske) i morgon.

Bilder endast från instagram, mer som sagt vid ett annat tillfälle. Peace