Hej hörrni. Här var det nästintill stendött. Kul ställe liksom. Typ, kommer du hit ofta eller? Ja, jo det gör jag väl, men stället suger, så jag tänkte nog dra vidare och det snabbt som attan! Och vem skulle inte göra det på ett ställe som står still. Aja, här är jag nu, så ni som tänkte: En chans till, hon får en chans till. Ni antar jag läser det här just i detta nu. Just i detta nu för mig när jag skriver det här så har jag parkerat mig på hållplats soffan. Den är bara preliminär för jag har massor att pilla med, julpynta lite, städa köket och laga mat. Sen. Sen ska jag få slappna av och ta en ordentligt lugn helg. Men det jag kom in här för att diskutera är att mannen min, han kom hem från jobbet, la sig i sängen och nu snarkar han. Det är över en timme sen. Varför gör inte jag så? Varför måste jag fixa allt allt allt innan jag tycker att jag är värd att slappna av i form av att sova, ta ett glas vin, titta på tv... Någon som känner igen sig i det där, köra på tills man stupar och först är man värd det?
 
Ha en trevlig fredagkväll vänner, det ska jag ha,stupad eller inte.
Lördagens dop började med en sväng ut till Alsike kyrka, som låg så himla fint till. Hann dock inte fota när det var någorlunda ljust ute, för hör och häpna, minneskortet var kvar hemma. Suck. Som tur var så kom Micke med det senare som en räddare i nöden. Nathalie blev döpt, jag blev gudmor, sen blev det fest.
 
Prästen springer i kyrkgången, något slags ärevarv...
Gudföräldrar, riktiga föräldrar and the one and only Stigzelius.
Same same but different. Let's get this overwith, I heard someone say something about smorgastorta
Oh, here they are!
Bästa kommentaren från en liten kille på sisådär 2 bast. Han pekar på Jesper och bryter ut i ett: "Titta pappa, han tog alla!"
Fikapaus ♥
Fikapaus för alla andra, med Busans hemmagjorda bebistårta!
Ett stycke gudmor. Och någon suddig karlslok där bakom..
Mina fina hjärtan!
Våra fina hotshots! Yummie in the tummie I tell ya..
Alla kanske inte tyckte att det var det godaste..
Men alla var kvar ändå...
Vi droppade väl iväg hemåt vid 2 tiden. Knoppade på en nanosekund i fåtöljen. Vaknade i sängen och kände mig ändå helt nöjd med gårkvällen. Underbart fint dop, och superkul fest!
 
Lite osäker på rubriken.. vet att jag tjingade det citatet från festen.. men.. kommer inte i riktigt ihåg om det blev rätt..
Idag är ingen vanlig dag.. för idag är det Nathalies DOPdag, hurra hurra hurra. Dags för allt det sista (med betoning på allt) som jag ska fixa inför dopet. Jag är världsbäst på att skjuta upp saker, tjoho! Hoppas ni får en fin och minnesvärd lördag vänner!