Ojojoj. Vilken underbar "halv 8 hos Nettan" middag vi vart bjudna på igår. Otroligt välkomponerad och allt med en fantastisk tvist. Riktigt stort tack Nettan för underbar middag och en härlig kväll. Nu är det dags för Frasse.
 
Svängde på mig mormors klänning från okänt årtionde, lånad kofta och 70-tals hatten och gjorde mig redo för middag i Märsta.
 
Hos Nettan var det vackert dukat och ommöblerat, special edition "Halv8hosmig".
 
Vi drack smarrig Bellini till fördrink!
Och sen slog vi oss ned vid det vackert dukade bordet. Här någonstans svär jag inombords för att jag inte lärt mig Frasses alla möjligheter och inser att en fotokurs är ett måste. Påminn mig snälla!
Förrätten serverades! Jordärtskockssoppa med fantastiska tillbehör. Vi slutade prata och satt och mmade bara.
Fina Jasmine var min bordsgranne som alla tidigare middagar, faller sig naturligt på något vis.
Sen skålade vi för Nettan, fantastisk middag och många andra saker. Vi skålade en hel del faktiskt.
Varmrätten som nu när jag sitter och skriver det här får mig att bli alldels knäsvag. Ryggbiff som serverades med bearnaise och rödvinssås, tillsammans med örtig sallad och potatis och sötpotatis i ugn. Alltså. Går inte att riktigt beskriva hur smaklökarna fick dansa i munnen, men det gjorde dem. Både moonwalk,vals och foxtrot tror jag.
Välfyllda magar och belåtna miner var kvällens tema. Dock är det inte slut än, efterrätten som alltid, för min del i alla fall, blir något slags expriment. Kommer jag verkligen orka?Finns det verkligen plats där nere? Och svaret är ja och ja. Det finns plats, det finns alltid plats, speciellt för smarrig cheesecake..
Citron och vaniljcheesecake som serverades med limemarinerade jordgubbar. Jo man tackar ja.
U-N-D-E-R-B-A-R-T.
 
Tack igen Nettan och underbara Jasmine och Anna för en  urhärlig kväll! All kärlek till er idag från mitt bakishuvud.
 
 
Kära vänner. Ett visst bloggavbrott har skett och det är inte på grund av tråkiga saker som händer eller bloggtorka utan helt enkelt för lite tid vid datorn. Så, nu äntligen har jag brottat ner mannen som ockuperat den i ett par dagar för att säga hej och berätta om en ypperlig söndag hos Nettan.
 
Vi lagade söndagsgryta som efter ett par timmar på spisen smakade så in i bomben gott att vi bara satt och mmmade..
 
När vi inte lagade mat, hängde vi i soffan med ett glas vin och lite tidningar.
 
Och till slut var det dags att slå sig ned och äta.
 
Det vart sjukt gott och vi satt bra länge och njöt av maten och pratade om allt och ingenting.
 
Härliga söndagssällskapet!
Som jag även avnjöt en smarrig rabarber/jordgubbspaj med framför Water for Elephants. Som för övrigt var en mycket mycket bra film. Tack fina Nettan för en härlig söndag!
God morgon alla fina. Här är man morgonpigg och hade tänkt göra mig redo för en promenad. Men, med det är som faller så fint från himlen när man sitter inne och tittar ut, känns inte riktigt lika peppande att vara ute och gå i det. Vilket som, igår var det datenight, och jag har en jättefin bild på oss båda, men mobilen vägrar berätta var sladden har gömt sig så ni får lite bilder från Frasse i stället...
 
Vi tog le train to le town. Micke var gladare än har ser ut.
 
Han hade grejat bord på O'learys och det var tamejtusan så in i bomben jäkla smarrigt att det vart två proppmätta magar I tell you.Och vinet var det inget fel på heller..
 
Som ni ser så har jag provat att redigera bilderna lite granna, man måste ju prova sig fram eller hur. Här skulle jag precis visa Micke att O'learys funnits sen 1988. Sen om det är bara i Sverige, that I don't know.
 
Vi avslutade med Kaluhakaffe(me) och öl(Micke) på Terrassen, där vi såg världens mest uringade tröja, på en kille, såklart. Dessutom en tjej med tårar, ensam med någon alkohol och frenetiskt försöka hitta någon i telefonen som ville prata. Även ett gäng killar som gick fram till en ensamsittande kille vid ett bord och föreslog att han skulle flytta på sig så dem kunde sitta där. Hm. Även fast människor är lite konstiga och vissa tycker man synd om, så hade vi en oerhört trevlig kväll.