God morgon alla fina. Här är man morgonpigg och hade tänkt göra mig redo för en promenad. Men, med det är som faller så fint från himlen när man sitter inne och tittar ut, känns inte riktigt lika peppande att vara ute och gå i det. Vilket som, igår var det datenight, och jag har en jättefin bild på oss båda, men mobilen vägrar berätta var sladden har gömt sig så ni får lite bilder från Frasse i stället...
 
Vi tog le train to le town. Micke var gladare än har ser ut.
 
Han hade grejat bord på O'learys och det var tamejtusan så in i bomben jäkla smarrigt att det vart två proppmätta magar I tell you.Och vinet var det inget fel på heller..
 
Som ni ser så har jag provat att redigera bilderna lite granna, man måste ju prova sig fram eller hur. Här skulle jag precis visa Micke att O'learys funnits sen 1988. Sen om det är bara i Sverige, that I don't know.
 
Vi avslutade med Kaluhakaffe(me) och öl(Micke) på Terrassen, där vi såg världens mest uringade tröja, på en kille, såklart. Dessutom en tjej med tårar, ensam med någon alkohol och frenetiskt försöka hitta någon i telefonen som ville prata. Även ett gäng killar som gick fram till en ensamsittande kille vid ett bord och föreslog att han skulle flytta på sig så dem kunde sitta där. Hm. Även fast människor är lite konstiga och vissa tycker man synd om, så hade vi en oerhört trevlig kväll.
 
 

Kommentera

Publiceras ej