Throwback Thursday idag innebär en bild såklart. Och en bildförklaring kanske. Året är 2006 och det är midsommarafton. Den firades det här året med fröken på bilden och fröken Linda bakom kameran. Vi tog vårt pick och pack, packade in oss i Susannes(enda med körkort och enda som dessutom var 18) bil Kurt för att åka till Öland och campa. Och herregud vad kul vi hade! Kul.. men ordning. Här var det nogrannt med midsommarmat, medans tältgrannarna max grillade korv, om ens det. Det var städat när vi lämnade campingen för man fick ju tillbaka lite pengar för det.. alla andras tältplatser såg ut som minfält. Tror jag, jag menar vi lämnade som early birds för den långa resan hem.Dessutom eftersom vi var två minderåriga så gömde vi alla 3(?) Smirnoff Ice där reservdäcket ligger.. här var man inte nån festprisse(vänta bara tills man blev 18..det får bli en annan torsdag eller två) Men tjo så kul vi hade ändå! Och klart det ska bli en bild på min radargumma eftersom den här veckan så blir hon ett kvarts sekel(!) och det ska ju självklart firas dessutom. Puss på dig fina, underbara Bus.
 
Söndag hela veckan. Det skulle jag verkligen kunnat ha(dock haft en lång skön helg så nu är jag redo för måndag igen). Men vilken fantastisk söndag! Har du lust så häng med nu!
Frukost intogs vid rimlig tid, hundpromenad med syster och mamma följt av lätt lunch. Sen for jag hem(thank god för nykter helg och bil) för kvalitetstid med mig själv, kaffe och dator på min favoritplats, köket, för att sedan bjuda in Linda till en promenad i det härliga vädret som gick över till att göra fiskgratäng och mys med min man, för att sedan åka iväg på yoga och innan dess for jag snabbt in till Bus, för att i hallen där se en krypande(!♥) Nathalie. Som sagt vidare till yogan för ett jäkligt jobbigt pass på 1 ½ timme för att sen fara vidare förbi ICA för andra(!) gången idag, handla förnödenheter slira in på parkeringen, duscha, nu äta den omtalade fiskgratängen och avsluta en fullspäckad söndag i sängen kikandes på Oscars galan. Och vet ni vad. Det har inte ens känts så stressigt som det kändes nu att skriva den. För övrigt, tack alla inblandade som gjort min helg alldeles.. alldeles.. underbar.
Wow! Vilken start på lördagen det blev med en härlig och fantastisk god brunch hos Nettan. All cred till dig som stått och fixat smoothies, brunchdrink,schyssta mackor, pannkakor, äggröra och bacon.. and you name it. Den som gick därifrån hungrig, den får fasiken skylla sig själv. Däremot vart det ju inte så många face shots, det var ju nämligen tidig lördagmorgon och ingen kände sig väl särskilt.. piffig. Men ypperligt sällskap till underbar mat! Tack!