Det var ett tag sen, men ack så vill jag visa er bilder från en alldeles underbar studentdag. Först det, sen så ska ni få dö gullhetsdöden efter en bildbomd från min lilla solstråles 1års dag. Först, gammeldöden, jag tror att ni som läser, är well.. my friends, och vi börjar bli gamla, i alla fall när man inser att vår student var för se...
 
Never mind. Årets student! Enjoy!
 
 
Onsdagen den 5e juni 2013 kommer man för alltid att minnas. Solen sken, familjen Eriksson/Andersson var nervvrak och stressade som vanligt och det var syster Rebeckas efterlängtade studentdag. Vi fotade några bilder innan avfärd och frisyrändring(ofrivillig, hallå, hur får man frisyrer att hålla egentligen..).
 
 
Första stapplande(hej 15cm klack) stegen ut i det riktiga vuxenlivet..
 
 
Kramkalas och en sisådär 3 billioner grejer skulle hängas runt studenthalsen.
 
 
Jag menar ju det..
 
 
Putt-plutt och glad student.
 
 
Glad, gladare, REBECKA!
 
 
Ja, systeryster var med. Det är hon som är fotografen och lyckades väl hamna på ett par bilder i alla fall. Alltid uppskattat!
 
 
Mormor och Rebecka, som jag antar börjar känna av nackspärr och slängar av vuxenlivet. Har jag ICA-kort? Tog jag ut soporna innan jag gick hemifrån? Och vart fan har du varit, har ju suttit uppe hela natten och oroat mig. That sort of stuff..
 
 
Men, det gick nog över ganska fort.. för nu var det flakåkning och resten av gästerna och slavarna(räknar in mig själv där) åkte hem och öppnade bubbel och hade oss..
 
 
Nån hade varit på bubblet, och jag vet inte vad mer jag ska säga om den här bilden. Älskar minspelet!
 
 
Två bubbliga grabbar sitter och tittar på..
 
 
Paketöppning!
 
 
Här gråter vi en skvätt.. båda två. Det är jobbigt att inse att man har en syster, en som man älskar högt över havet men som man inte umgås med tillräckligt. Ändring på den punkten, med sin början (okej, det kan börja tidigare) med en resa. Barcelona, here we come! ♥
 
 
Utehäng!
 
 
Men fort in för fan! Brandon kirrade nämligen gåtor..
 
 
Stor-Micke var såklart med och gissade..
 
 
Medans tjejerna var kvar ute och väldigt fina ♥
 
 
 
På tal om väldigt fin, så här är hon. Det kan vara den vackraste bild som tagits på min fina syster. Cred till fotografen, tack tack, men mest tack till Rebecka som speglade sig själv så fint ♥
 
 
"Nu måste faktiskt min syrra få vara med också. Robin. Fota!"
 
 
Och sen var det dags att stänga ner festen. Tyckte jag. Bara jag. Så jag gick hem, lagom lurig, och toknöjd med en underbar studentdag för min syster.
Nu har vi kommit till den 8e juni. Då var det nämligen dags för en hederlig 30års rockfest. En sjudundrande fest för Bagdus som så klart inget visste förrän väl på plats. Även där en hederlig överraskningsfest. Så, njut av få utvalda bilder så får jag ju nästan buga och bocka över att ett inlägg kom till även idag.. nästan så att jag kan sluta jobba och börja blogga på heltid.
 
 
Lilltjejen var coolaste rockertjejen i Bygdegården!
 
 
Tillsammans med sin mamma såklart!
 
 
Medan Linda var den snyggaste 50-tals bruttan jag sett.
 
 
I mean, look at her! And the baby!
 
 
Efter Lindas gos så snodde jag barnet för att nu jäklar.. man vet aldrig när "inte-mysa-mickis" kickar in.
 
 
Som sagt, ser ut som hon vill bort, men jag har ett järngrepp. Observera Susannes pappa(min extra) i bakgrunden!
 
 
Det var även andra coola snubbar där. Som Jonte, från Vällingby(?)..
 
 
Han hade med sig en riktigt snygg tjej! Damen i bakgrunden ser vid första åsynen ut att inte ha några byxor, men  det tror jag att hon har. Här är det fortfarande tidigt.
 
 
Väntar på kvällens huvudperson.
 
 
Som kom, spillde och segrade.
 
 
Och höll sammanlagt tre tal, som trots alkoholhalten i kroppen var väldigt fina.
 
 
Peppen på Magnus tal!
 
 
Och för tårtan! Herre min je vad med ljus och vilken god tårta det var!
 
 
Klockan är sent, men det är ljust, och det är u-n-d-e-r-b-a-r-t.
 
 
Som sagt.
Åhå vilken midsommarhelg! Den har varit helt fantastisk. And I tell you why..
 
 
Jo för att den spenderades ute på Nåttarö, Anna och Martins frizon och en helt underbar plats. Tillsammans med min kärlek och annat helt fantastiskt sällskap så gjorde det helgen till guld!
 
 
Sommarklädda, nagellacket är nytt från Isadora(Vintage mint ♥) och det sjukt snygga underlaget är tydligen köpt på Ö&B för en tia. A-v-u-n-d-s-j-u-k, helt klart.
 
 
Såklart sillunch även om vi hade packat ihop oss i ryggsäckar och kylväskor för att bege oss ut på en udde på ön. Ensamma med sol(lite regn), vind(mycket till en början men den avtog ganska snabbt) och vatten(iskallt).
 
 
Har en ny favoritbild på oss ♥
 
 
Och Anna konstaterade att vi inte hade någon officiell förlovningsbild. So, here you go.
 
 
Dagen bestod av att äta, promenera, sitta vid brasan och kasta hästsko. Här har ni för övrigt ett bilddomslag till en CD*, dock måste bandet först skapas, men här är i alla fall en början.
 
 
Två av medlemmarna i blandat aka Martin och Anna aka ett underbart par och fina vänner
 
 
Häng vid brasan från 12-22 (på ett ungefär) och det var helt underbart I tell you.
 
 
Den enda(!) som var i vattnet och dessutom den största badkrukan jag känner. Absolut inget som ändras med lite alkohol i kroppen.. .. "I won't even leave my beer by the fire"
 
 
En liten alv.
 
 
One word. WONDERFUL.
 
 
Förevigade av David tror jag. Det var så himla kul att komma hem och kika på bilder och se att jag också varit på Nåttarö! Så därför får ni stå ut med massor med bilder på mig!
 
 
Mitt i solen, fina fina Anna!
 
 
Det må se ut som ett frieri, men det vet ju vi alla att det inte är. Men kärlek! Det är det tamejtusan!
 
 
Det var så himla vackert så det här kan jag leva på hela sommaren.
 
 
Visste här inte att jag fick vara med på så pass många bilder att jag var nöjd ;-) så förevigade mig själv och insåg att jag har djävulskt långt hår och är snart mer än redo för bröllopsfrisyrsprovningar (host Jasmine..)
 
 
Det här var bara bilder från midsommarafton, midsommardagen var nästan lika underbar men inte lika bra förevigad.
 
* CD - fanns före Spotify, Itunes och liknande och var nödvändigt för att kunna lyssna på sin musiksmak.Dock inte så praktiskt som dagens musikuppspelning då en skiva oftast innehöll max 15-20 låtar och därav blev det jobbigt och opraktiskt att bära med sig. Detta började även att dö ut för några(läs många) år sedan och sen dess så syns dem endast på loppmarknader,bensinmackar och undangömda arkiverade minnesskivor hemma hos folk.