Det var ett tag sen, men ack så vill jag visa er bilder från en alldeles underbar studentdag. Först det, sen så ska ni få dö gullhetsdöden efter en bildbomd från min lilla solstråles 1års dag. Först, gammeldöden, jag tror att ni som läser, är well.. my friends, och vi börjar bli gamla, i alla fall när man inser att vår student var för se...
 
Never mind. Årets student! Enjoy!
 
 
Onsdagen den 5e juni 2013 kommer man för alltid att minnas. Solen sken, familjen Eriksson/Andersson var nervvrak och stressade som vanligt och det var syster Rebeckas efterlängtade studentdag. Vi fotade några bilder innan avfärd och frisyrändring(ofrivillig, hallå, hur får man frisyrer att hålla egentligen..).
 
 
Första stapplande(hej 15cm klack) stegen ut i det riktiga vuxenlivet..
 
 
Kramkalas och en sisådär 3 billioner grejer skulle hängas runt studenthalsen.
 
 
Jag menar ju det..
 
 
Putt-plutt och glad student.
 
 
Glad, gladare, REBECKA!
 
 
Ja, systeryster var med. Det är hon som är fotografen och lyckades väl hamna på ett par bilder i alla fall. Alltid uppskattat!
 
 
Mormor och Rebecka, som jag antar börjar känna av nackspärr och slängar av vuxenlivet. Har jag ICA-kort? Tog jag ut soporna innan jag gick hemifrån? Och vart fan har du varit, har ju suttit uppe hela natten och oroat mig. That sort of stuff..
 
 
Men, det gick nog över ganska fort.. för nu var det flakåkning och resten av gästerna och slavarna(räknar in mig själv där) åkte hem och öppnade bubbel och hade oss..
 
 
Nån hade varit på bubblet, och jag vet inte vad mer jag ska säga om den här bilden. Älskar minspelet!
 
 
Två bubbliga grabbar sitter och tittar på..
 
 
Paketöppning!
 
 
Här gråter vi en skvätt.. båda två. Det är jobbigt att inse att man har en syster, en som man älskar högt över havet men som man inte umgås med tillräckligt. Ändring på den punkten, med sin början (okej, det kan börja tidigare) med en resa. Barcelona, here we come! ♥
 
 
Utehäng!
 
 
Men fort in för fan! Brandon kirrade nämligen gåtor..
 
 
Stor-Micke var såklart med och gissade..
 
 
Medans tjejerna var kvar ute och väldigt fina ♥
 
 
 
På tal om väldigt fin, så här är hon. Det kan vara den vackraste bild som tagits på min fina syster. Cred till fotografen, tack tack, men mest tack till Rebecka som speglade sig själv så fint ♥
 
 
"Nu måste faktiskt min syrra få vara med också. Robin. Fota!"
 
 
Och sen var det dags att stänga ner festen. Tyckte jag. Bara jag. Så jag gick hem, lagom lurig, och toknöjd med en underbar studentdag för min syster.