Tillbaka från frissan och fortsätter vilt med maten till i morgon. Har slängt i mig en avokadomacka och en kopp kaffe. Hade helt glömt bort varför jag kände mig yr och lite svimfärdig förut. MAT! Nästan pinsamt att glömma äta. Får se om jag kan knåpa ihop någon slags matlåda i morgon annars får det bli en vild chansning i matsalen. På tal om matsal så frågade min frissa mig efter jag berättat att jag ska till Kanarieholmarna på lördag om det skulle bli skönt att ladda batterierna till skolan. Och nu undrar jag bara, säger man skola om man pluggar på uni eller högskola eller trodde hon att jag var X antal år yngre än vad jag är? Borde jag ha skippat Hello Kitty tröjan?

Varför har jag fått dille på Barbados nu igen? Senast var i och för sig två år sedan i Australien. Mest för att jag längtade lite efter Sverige och på så sätt kom det väl till pass. Men nu? Vad hände liksom?
Spelar Barbados – Best Of Barbados 1994-2004 medans kastrullerna går varma.


Present från min fina mamma som stod i vardagsrummet(vasen alltså,inte mamma)när jag kämpat mig hem från jobbet på en sjukt blåsig motorväg. Även kallad windy E4. Väl hemma skrämde jag iväg syrran,mamma och Elina och började skala potatis. Sånt gör man liksom bäst själv. Och sen till lite gammal melodifestivalmusik så gick det helt galant ska ni veta. Har även delat potatisen i bitar för att kunna bli potatissallad. Gör massor för i morgon är det överraskningsfest/kalas/samankomst för min far som fyller 60. Och ni kan vara lugna, han är inte så haj på bloggar så jag vågar skriva det här.
Har grymt mycket att göra bara tills i morgon så jag slänger in ett hej to the här då.

Barbados – Allt som jag ser

En skön eftermiddag med lilla mamma i Uppsala har avverkats och nu dusch och lite rehab.
Kvar blev det bara en kväll i soffan framför favvisarna;husfruarna och forna vännerskådisen.