Söndagkväll. Eller i alla fall eftermiddag, men ser ut som mitt i natta ute.. Sitter med ett glas vitt(!) och har kollar igenom lite bilder från helgen.. vart en riktigt fin helg med en ledig fredag i storstaden med Monica och Linda, för en Downton Abbey utställning med underbara kläder, en sväng på buffé och lite shopping. Lördagen fortsatte med lunch med Nettan som blev så lång att vi avnjöt en middag också. Väl hemma bäddade jag ner mig i sängen med datorn och nostalgilyssnade på musik och såh på julavsnittet för Downton. Dra mig baklänges vad det slutade otippat. Men.. ska inte avslöja för mycket.. här får ni ett par bilder i stället!
 
På väg till tåget som skulle ta oss till huvudstaden..
Helblå himmel och en vacker promenad mot Hallwylska.
Vi fick köa! Det hade vi inte räknat med..(dessutom fotoförbud där inne..alltså, no pictures..)
Efter en stooor buffé var Monica gossugen..
Efter shopping (Yaay jeans!) och en fika så var det dags att lämna huvudstaden..
Lördagen bjöd på lunch i Märsta med den här fina tjejen!
Som blev väldigt lång, så vi promenerade från lunchstället till Nettan och Nettan svängde ihop en supergod middag innan vi skiljdes åt.
Fick kasta mig på tåget och hängde med Frasse.. ville försöka få till en bra bild på dagens fynd. Hatt för en hundring!
 
Hej hohohej! Snabbt inlägg här på lördagskvällen.. vill visa bilder från igår och idag men det funkar inte från Macen(i morgon, då jäklar..) .. så jag tänkte faktiskt ge er två (lyxigt) låtar för olika tillfällen.. vad vet jag, ni kanske festar järnet ikväll eller så har ni mys som jag. Har myst ner mig i sängen och väntar nu in att klockan ska slå 21 och Downton Abbey julspecial ska börja.
 
Pepp:
 
Depp:
 
Hoppas ni får en härlig kväll mina vänner!
 
 
 
Här var man varken aktiv eller saknad.. hehe. Kan meddela att bloggsuget gick lite i graven tillsammans med en magsjuka för 2 veckor sen, och sedan dess har vi ju haft en hel del julfiranden att stå.. tänkte bjuda på ett urval av  bilder från tre av mina.. Enjoy!
 
Julafton började hemma hos min familj, med en hel del julklappar och smarrig julmat. Även en gran dedikerad till Elvis och liten katt till höger..
Min familj. Och så pappa bakom Frasse förstås.
Sen till två tiden for jag och Micke iväg till nästa anhalt. Mickes familj, där det direkt börjades dukas upp mat. Hungrig eller inte så var det svårt att säga nej till dessa..
Mycket stor och fin gran. Kvällen avslutades med ett parti TP(90s questions only) och jag säger då det.. ett händelserikt årtionde som jag lärt mig en hel del om nu, även om man var del av det.
Jul numero tres! Annandag jul hängde vi kompisar hos Bus Magnus och Nathalie.. den ena gladare än den andra..
Julklappsöppning... vad kan det vara?!
"Haha! En Ätbar mössa.. du vet då vad jag vill ha tant Mickis..."
Vi åt skinkmacka på nybakt vörtbröd, åt julcheesecake och sköljde ner med både rödvin,glögg och grasshopper.. Inte fy skam det inte.
En äppelkakeshot och lite terapi..
 
Tack alla för en underbar jul!