Jag försöker för fullt att ändra min sida lite, men det verkar inte gå min väg idag. Så ni(vilka ni 2 som läser min blogg nu är) får stå ut en stund till med den dystra grå, snart blir det vårigare tänkte jag. Dessutom så vet jag att jag har varit helt värdelös (helt galet lat kanske det heter..) på att blogga. Finns lite att tänka på som inte innebär bästa formulering och "kommer dem tycka att det är kul att läsa om mig och min tvätt". Nej jag får be om ursäkt för dåligt bloggande, men jag kommer aldrig bli en heltidare på detta om ingen erbjuder mig cash för en sån tjänst. But I doubt it.

Solen skiner så ut och spring med er mina vänner! Så slänger jag in en bild på nåt man skulle kunna tro att jag har skrivit. Hittade på någons blogg ute i bloggsfären... (Number 3, Enjoy!)

Over and Out.

Idag. Idag är en bra dag. Jag är sjuk. Jag är för stunden alldeles ensam. Men jag är lycklig. Visst låter det lite töntigt, men vafan. Nån som trodde nåt annat om mig, raise their hands.. No one , okay. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, lovar att skriva mer i morgon när jag förhoppningsvis vill skriva lite mer. Vill egentligen bara dela med mig av en helt sjukt bra låt. Enjoy!

 

 

Rädd för det mesta är jag ju faktiskt. Men det här tar fan priset. Sjukt läskig.